Kom godt fra start og land trygt og stærkt i mor-rollen

Intet kan på én og samme tid vække de stærkeste ressourcer og gøre os så sårbare, som når vi bærer, føder og nærer vores lille barn.

Barselsperioden er en livsforandrende periode i livet, og derfor har mange kvinder stor glæde af at forberede sig på amningen og få dybdegående viden om tiden og kroppen efter fødslen.

Målet med dette ammekursus er, at du som nybagt mor bliver styrket i dit instinkt, opnår relevant viden, glæder dig og føler dig tryg ved amningen.
Kurset giver dig kendskab til amningens hormoner, giver dig og dit barn de bedste betingelser for en god start, viden om mulige ammeudfordringer og konkrete værktøjer til at afhjælpe disse.

Dette får du på vores ammekursus:

  • Forberedelse til en god ammestart
  • Viden om mælkeproduktionen
  • Forskellige ammestillinger og barnets sutteteknik
  • Hvordan undgår du svamp, brystbetændelse, sår og revner
  • Trivselstegn hos barnet, søvn og mængden af mælk
  • Viden om barnets instinkt
  • Selvomsorg for mor og morkroppen
  • Viden om den psykologiske forandringsprocces

Erfaren jordemoder Lykke Dyrvig glæder sig til at byde dig velkommen på vores ammekursus, uanset om du venter dit første barn, tvillinger, eller har et tidligere kompliceret ammeforløb.

Kurset tager udgangspunkt i den nyeste evidens på området og foregår i en tryg og varm atmosfære.

Ammekurset undervises i hyggelige lokaler hos:

Havnestadsklinikken
Kigkurren 6-8
Islands Brygge
2300 København S.

Prisen er 595 kr. for 3 timers undervisning på små hold.
Går du på vores YOJO gravidhold, eller er du og din partner tilmeldt vores YOJO par fødselsworkshop, så sparer du 100 kr. Skriv til maria@yojo.dk for at få tilsendt en rabatkode.

Kommende kurser:

 

Fredag 25. september kl. 16.00-19.00
OBS. Det er også muligt at deltage på dette kursus via Zoom, hvis du ikke lige bor i nærheden eller foretrækker at blive hjemme. Skriv i note når du tilmelder dig, hvis du er med på Zoom.

 

Fredag 6. november kl. 16.00-19.00
OBS. Det er også muligt at deltage på dette kursus via Zoom, hvis du ikke lige bor i nærheden eller foretrækker at blive hjemme. Skriv i note når du tilmelder dig, hvis du er med på Zoom.