Ammekursus

Kom godt fra start og land trygt og stærkt i mor-rollen. Intet kan på én og samme tid vække de stærkeste ressourcer og gøre os så sårbare, som når vi bærer, føder og nærer vores lille barn.

YoJo-Ammekursus

Barselsperioden er en livsforandrende periode i livet, og derfor har mange kvinder stor glæde af at forberede sig på amningen og få dybdegående viden om tiden og kroppen efter fødslen.

Målet med dette ammekursus er, at du som nybagt mor bliver styrket i dit instinkt, opnår relevant viden, glæder dig og føler dig tryg ved amningen.
Kurset giver dig kendskab til amningens hormoner, giver dig og dit barn de bedste betingelser for en god start, viden om mulige ammeudfordringer og konkrete værktøjer til at afhjælpe disse.

Kurset undervises af erfaren jordemoder og ammerådgiver Lykke Dyrvig, og hun tager udgangspunkt i den nyeste evidens på området og skaber en tryg og varm atmosfære.

Pris og praktik

Se datoer for kommende ammekurser lidt længere nede på siden.

Undervisningen foregår i vores lækre lyse lokaler, hvor der er god plads:

Yoga & Jordemoder
Teglgårdsstræde 8B, 3. sal
1452 København K

Prisen er 595 kr. for 3 timers undervisning på små hold.

Går du på vores YoJo gravidhold, så sparer du 100 kr. I din velkomstmail for gravidholdet finder du  rabatkoden.

OBS. Det er også muligt at deltage på disse kurser via Zoom, hvis du ikke lige bor i nærheden eller foretrækker at blive hjemme. Skriv i note når du tilmelder dig, hvis du er med på Zoom.

Kommende kurser

Ammekursus

København

Ammekurset holder pause

Da vores jordemoder Lykke er på barsel indtil august 2022.

”Ammekurset gav mig så meget ro og tryghed. Jeg gik fra kurset fyldt med tillid til, at jeg kan mestre moderrollen. Jeg var så glad for kombinationen af de psykologiske perspektiver og konkret viden om amning og tiden efter fødslen. Jeg glæder mig rigtig meget!”

YoJo-Ammekursus-en-god-start

Dette får du på vores ammekursus:

  • Forberedelse til en god ammestart
  • Viden om mælkeproduktionen
  • Forskellige ammestillinger og barnets sutteteknik
  • Hvordan undgår du svamp, brystbetændelse, sår og revner
  • Trivselstegn hos barnet, søvn og mængden af mælk
  • Viden om barnets instinkt
  • Selvomsorg for mor og morkroppen
  • Viden om den psykologiske forandringsprocces

Erfaren jordemoder Lykke Dyrvig glæder sig til at byde dig velkommen på vores ammekursus, uanset om du venter dit første barn, tvillinger, eller har et tidligere kompliceret ammeforløb.