Nyheder

Stor nyhed: From Womb to World workshops i Kbh. efteråret 2017

I oktober 2016 var YOJO værter for international ekspert i præ- og perinatal psykologi Anna Verwaal og hendes From Womb to World workshops. Anna var også et smut inde i Mama Christinas tv-program Doula – SE DET HER.

Vi er så glade for at kunne meddele, at Anna igen kommer forbi København i oktober-november 2017 med sin dybe, smukke og livsvigtige visdom. Denne gang er der også en mor/datter process workshop på programmet.

Her er programmet og tilmelding til de kommende workshops i efteråret 2017.

Annas TED-talk – Læs om Anna

I september 2017 startede vi YOJO gravid på Bryggen i København

Læs mere her:

Islands Brygge

NYT: YOJO Efterfødselsyoga Uddannelse – en overbygning for yogalærere og fagfolk

I starten af 2018 udbyder vi endnu en gang en grundig efteruddannelse med høj faglighed for yogalærere, der gerne vil specialisere sig i efterfødselsyoga og efterfødsels-fagfolk, der ønsker at integrere yogateknikker i arbejdet med nybagte mødre og babyer.
uddannelsen er der 3 workshops, der er åbne for alle – læs mere her.

 

YOJO underviser-kursus

Er du jordemoder og/eller gravidyogalærer? Kunne du tænke dig at udvikle dit undervisertalent og måske starte YOJO hold, der hvor du bor?
Vi tilbyder en inspirerende weekend med overnatning, yoga, fuld forplejning og fordybelse i lækre omgivelser – læs mere om YOJO undervisere og underviser-kursus.

YOJO gravid online – hjemme i din stue

Nu er det muligt at tilgå YOJOs undervisning online fra hele landet. På den måde kan du rulle yogamåtten ud, lige når det passer dig – og se jordemodermodulerne om aftenen sammen med din mand i sofaen!

PRISER, tilmelding og mere info – klik her.

YOJO gravid og baby holdundervisning – Nu er der åbent for tilmelding frem til jul 2017

Nu er vi klar til at tage imod tilmeldinger til vores kommende live YOJO gravidhold og YOJO babyhold hos Be Moved på indre Frederiksberg.

Gravidhold på Bryggen og i Hillerød er også klar til tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i højre side. Her vil du modtage relevante nyheder, information om holdopstart, YOJO events mv.