Nyheder

NYT: YOJO Efterfødselsyoga Uddannelse – en overbygning for yogalærere og fagfolk

Årets uddannelse er godt i gang. Igen næste år udbyder vi endnu en gang en grundig efteruddannelse med høj faglighed for yogalærere, der gerne vil specialisere sig i efterfødselsyoga og efterfødsels-fagfolk, der ønsker at integrere yogateknikker i arbejdet med nybagte mødre og babyer.
uddannelsen er der 3 workshops, der er åbne for alle – læs mere her.

Linje · YOJO

YOJO underviser-kursus

Er du jordemoder og/eller gravidyogalærer? Kunne du tænke dig at udvikle dit undervisertalent og måske starte YOJO hold, der hvor du bor?
Vi tilbyder en inspirerende weekend med overnatning, yoga, fuld forplejning og fordybelse i lækre omgivelser – læs mere om YOJO undervisere og underviser-kursus.

Linje · YOJO

YOJO gravid online – hjemme i din stue

Nu er det muligt at tilgå YOJOs undervisning online fra hele landet. På den måde kan du rulle yogamåtten ud, lige når det passer dig – og se jordemodermodulerne om aftenen sammen med din mand i sofaen!

PRISER, tilmelding og mere info – klik her.

Linje · YOJO

YOJO gravid og baby holdundervisning – Nu er der åbent for tilmelding frem til sommer 2018

Nu er vi klar til at tage imod tilmeldinger til vores kommende live YOJO gravidhold og YOJO babyhold hos Be Moved på indre Frederiksberg.

YOJO Gravidhold på Islands Brygge og i Hillerød er også klar til tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i højre side. Her vil du modtage relevante nyheder, information om holdopstart, YOJO events mv.

Linje · YOJO

From Womb to World workshops i København

I efteråret 2016 og 2017 var YOJO værter for international ekspert i præ- og perinatal psykologi Anna Verwaal og hendes From Womb to World workshops. Anna var også et smut inde i Mama Christinas tv-program Doula – SE DET HER.

Vi håber, at Anna kommer til København igen i 2018 med sin dybe, smukke og livsvigtige visdom.

Annas TED-talk – Læs om Anna