Fødsel, Fødselsforberedelse, Igangsættelse, Online foredrag

Rutinemæssig igangsættelse – fordele og ulemper – med jordemoder og forsker Eva Rydahl

YoJo-Stort-J

At tage stilling til om man skal tage imod tilbuddet om igangsættelse kan være en meget svær beslutning.
I løbet af de sidste par år har der været meget mediedækning og debat om igangsættelse, og som fødende kan man blive usikker på og i tvivl om, hvad der er den rigtige beslutning, og hvilke implikationer en sådan beslutning kan have.

Derfor har vi arrangeret dette online foredrag med jordemoder, underviser og forsker Eva Rydahl.

Vil jeg være en af dem, der har gavn af at blive igangsat, eller skal jeg hellere afvente til moder natur sætter gang i fødebutikken?

Eva Rydahl præsenterer os for sin dybdegående forskning og for det fine nuancerede beslutningsværktøj, som hun har udviklet sammen med 2 andre jordemødre:

Skal du beslutte om din fødsel skal sættes igang? Et beslutningsværktøj for kvinder, hvis graviditet er i den sidste del af terminsperioden.

 

Foredraget henvender sig i udgangspunkt til alle gravide, der selv skal tage stilling til igangsættelse og bestemt også til ALLE fagfolk, der arbejder med gravide og fødende.

BONUS:

Med i dit køb får du også adgang til vores to timers online foredrag – optaget i maj 2021 – hvor jordemoder Anne Ruby deler de nyeste forskningsresultater med dig og giver sine bedste bud på hvad den gravide krop – og barnet – har behov for, for sammen at afslutte den smukke proces, tiden i maven er.

Yogalærer og doula Maria Allingham viser, hvordan rebozoteknikker kan være med til at hydrere og massere en spændt psoas, der har stor betydning for barnets velindstillede nedtrængning i bækkenet, og dermed hvor let fødslen går i gang.

Vi har inviteret højgravide Andrea med, og hun lægger krop til foredraget, så du kan få en komplet hands-on guide til hjemmebehandling af fødselsmodnende akupressurpunkter og masser af råd til, hvordan du styrer udenom, at din fødsel medikaliseres, allerede før den er gået i gang.

Pris og praktik

Tirsdag d. 12. marts 2024 afholdte vi foredraget med Eva på Zoom.

Du kan købe adgang til optagelsen af foredraget med Eva samt vores eget 2-timers online foredrag om, hvad du selv kan gøre, for at modne din krop til fødsel.

Pris – 195 kr.

YoJo-Presse-Artikler

Hvordan finder man de graviditeter, der faktisk HAR gavn af at blive afsluttet, før moder natur sætter gang i fødebutikken?

  • Vil du høre jordemoder og forsker Eva Rydahls dybdegående viden om igangsættelse?
  • Vil du vide mere om, hvad du selv kan gøre for at modne din krop til at gå naturligt i fødsel?
  • Vil du vide hvordan lavpraktisk vuggende massage fra et rebozo-tørklæde, kan hjælpe med at balancere og modne din krop til fødsel?
  • Vil du kende dine muligheder – både naturligt og medicinsk – og ligeledes fordele og ulemper?