Teoretisk og praktisk fødselsforberedelse for par – inklusiv online materiale

Sæt nogle timer af til at blive velforberedte og blive et super fødselsteam. I får en god teoretisk ballast, men også masser af praktiske redskaber til afspænding, smertelindring og støtte under fødslen. Som partner får du masser af inspiration til at blive en god fødselshjælper.

Fødselsworkshoppen vil byde på øvelser for par, instruktion i rebozo massage, film, samtale og masser af gode råd og inspiration til, hvordan I sammen forbereder jer på jeres livs oplevelse: fødslen af jeres fælles barn.

Derfor skal I vælge YOJO par fødselsforberedelse:

Vores online materiale giver jer al den teoretiske fødselsforberedelse, I behøver!

Så snart I tilmelder jer, får I adgang til vores YOJO par online undervisningsmateriale, som danner grundlaget for vores undervisning – og som vi beder jer se sammen, inden vi mødes på workshoppen. Det kan I gøre i ro og mag, når det passer jer, og det er lige til at gå til.
På den måde kan vi bruge de 4 timer vi har sammen på workshoppen konstruktivt, og der bliver tid til at gå i dybden med lige præcis det, I har behov for at vide mere om.

I København undervises workshoppen af YOJOs stiftere – yogalærer Maria Allingham og jordemoder Anne Ruby.
I Helsinge undervises workshoppen af vores YOJOs team i Nordsjælland – yogalærer Tina Fresco og jordemoder Pia Stenberg.

De praktiske detaljer

Kom i behageligt tøj og forvent en sjov, inspirerende, rørende og udfordrende workshop, med højt fagligt niveau og hvor ingen spørgsmål er dumme!
Pris 1.750 kr. pr. par – men går man på et af vores YOJO gravidhold er prisen 1.450 kr. pr. par. Skriv til maria@yojo.dk for at få en rabatkode.
Prisen inkluderer online materiale, kaffe, the, frugt og snacks.

Kommende workshops:

 

18. APRIL KL. 10.00 - 14.00
Workshoppen undervises i YOGA HOUSE HELSINGE, Nørretoftevej 20, 3200 Helsinge.

 

17. MAJ 14.00-18.00
Workshoppen undervises hos Københavns Fødeklinik, Stenosvej 9, 1616 København V.

 

 

Særarrangement: YOJO par med efterfølgende middag på Gemyse i Tivoli

Vi byder på fødselsworkshop for par i smukke rammer hos Gemyse.

  • kl. 13.45 mødes vi i receptionen på Nimb Hotel
  • kl. 14.00 – 18.00 klæder vi jer på til at blive et super stærkt fødeteam, og vi byder på te/kaffe og lidt godt til ganen
  • kl. 18.00 – ca. 20.00 spiser I en lækker økologisk to retters middag inkl. et glas vin/øl/vand pr. person
  • Inden I tager hjem har I mulighed for at gå en tur i Tivolis smukke have

Pris: 1.995 kr. pr. par, som er INKLUSIV MIDDAG OG INDGANG TIL TIVOLI.
Hvis man går på et af vores YOJO gravidhold, er prisen 1.695 kr. – (skriv til maria@yojo.dk for at få rabatkode).

Næste workshop hos Gemyse i Tivoli bliver i efteråret 2020.

 

 

 

 

 

 

“Tak for rigtig god fødselsforberedelse på både jeres gravid- og parhold. Efter 30 timers fødsel har vi haft en fantastisk mulighed for at prøve en masse af jeres gode teknikker af – og teknikkerne var helt sikkert med til at gøre de 30 timer helt fantastiske.
Det blev en dejlig rejse, vi var igennem sammen. Særligt den rolige vejrtrækning, jeres mindset og alternative fødestillinger var gode redskaber på vores rejse. Takket være vores viden fra jeres kurser og vores ønskeliste over værdier, vi ønskede at bringe ind i fødslen, gik det også fint, selvom vores datter stod skævt i mit bækken.
En masse rebozo og et par veer i squat endte med at være det, der skulle til for at få den lille på rette spor og ud kom en lille lækker datter – hun er magisk. Så en kæmpe tak til jer for at have klædt os så utrolig godt på.
Det blev en fantastisk oplevelse. Tak!”