YoJo
underviserteam

Mød vores yderst kompetente YoJo underviserteam:

Specialiserede, erfarne og grundigt uddannede gravidyogalærere og jordemødre

Maria Allingham

Maria Allingham

Yogalæreren bag YoJo, underviser YoJo fødselsforberedelse og YoJo Efterfødselshold i København.

Maria har sansebaseret yoga og nærende bevægelse som grundstenen i sine specialer. Hun er meget passioneret omkring kvindekroppens magiske biologi og design, og hun brænder for at videregive kropsvisdom til kvinder med nyt liv i maven og/eller i armene.
Maria er specialiseret i gravidyoga, fødselsforberedelse og efterfødselsyoga, feminint flow og cyklusvisdom. Hun elsker også at undervise private sessioner, give bækkenbalancerende rebozomassage, og Maria tilbyder også sin støtte som doula.

Privat bor hun i København med sin mand Kristian, deres søn Albert fra oktober 2005 og deres datter Mynthe fra december 2009.

Læs mere om Maria på ALL IN YOGA.

Anne-YoJo

Anne Ruby

Jordemoderen bag YoJo, underviser YoJo fødselsforberedelse og YoJo Efterfødselshold i København.

Anne er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i 2004. Hun har dansk, norsk og svensk autorisation og har arbejdet på mindre afdelinger, store travle “fødefabrikker” og har erfaring fra rigtig mange hjemmefødsler.
Anne bruger både hypnose og akupunktur i sine behandlinger og laver også gravidmassage i sin dejlige klinik på Frederiksberg.
Hun brænder for at guide familier gennem vellykkede graviditeter og fødsler på deres præmisser.

Anne er mor til tre børn, Magnus fra 1997, Carla fra 2000 og Mille fra 2005.

Læs mere om Anne på Privatjordemoder.dk

Andrea Charter Lund

Andrea Charter Lund

Yogalærer – underviser gravid- og babyhold i Kbh.

Andrea er uddannet yogalærer fra YogaWorks i New York og har siden efteruddannet og specialiseret sig i yoga for kvinder, samt fertilitets-, gravid- og efterfødselsyoga. Ved siden af yogaen, arbejder hun som kropsbehandler, hvor hun kombinerer healing, massage og aromaterapi, som hun gør brug af i sine yogaklasser.

Hun er oprindeligt uddannet moderne danser, hvilket har været med til at give hende en god forståelse af kroppen, som hun drager nytte af i sit arbejde, både som behandler og underviser.

“Som yogalærer ønsker jeg at skabe et rum, hvor der er plads til dig, præcis som du er, uden omsvøb. Der skal både være plads til power, men også til langsommelighed og tid til kærlig omsorg for dig og din baby.”

Andrea er også uddannet doula og er meget interesseret i hvordan ro, afspænding og berøring kan påvirke kroppen positivt igennem bl.a. fødsler.

Her kan du læse mere om Andrea, og hvad hun ellers tilbyder.

Lykke Dyrvig Thomsen

Jordemoder og ammevejleder – underviser YoJo fødselsforberedelse og YoJo efterfødselshold i Kbh. K og Værløse.

Lykke er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København fra 2015, og arbejder blandt andet på Rigshospitalet og varetager jordemoderkonsultation, fødsler og ammevejledning.

I 2016 afsluttede Lykke kurset i velvære gravidmassage og som en overbygning hertil tog hun kurset i behandling af gravide med bækkenløsning og graviditetsbetingede bækken, balle og lændesmerter. Lykke har god erfaring og succes med disse behandlinger og praktiserer blandt andet i klinikken i vores lokaler i København K.

I Februar 2020 blev Lykke færdig med den 4 årige psykoterapeutuddannelse.

”Som underviser er det min fineste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, og styrke dig i troen på egen krop og mentale ressourcer. Målet er at du efter kurset føler dig mentalt og fysisk klar til fødslen”

Her kan du læse mere om Lykke, og hvad hun ellers tilbyder.

Charlotte Falk

Charlotte Falk

Jordemoder og ammevejleder – underviser gravidhold i Kbh.

“Jeg har været jordemoder hele mit arbejdsliv. Blev uddannet på Jordemoderskolen i København i 1988.

Jeg har arbejdet på små og store fødesteder og en hel masse med hjemmefødsler.

Jeg er også uddannet ammerådgiver og har arbejdet med det siden 2012.

Mit arbejdsfelt har altid været en blanding af graviditetsomsorg, fødsler, barsels- og ammehjælp og undervisning.

At være jordemoder har så mange spændende sider og jeg møder så mange dejlige mennesker. Hvert møde har sit særpræg og sin historie, og jeg er vild med det.

I løbet af mit jordemoderliv er jeg også blevet mor til fire dejlige børn, som nu er på vej ud i voksenlivet.”

Læs mere om Charlotte her på Jordemoderomsorg.dk

Camilla Härtel

Jordemoder.

Camilla er uddannet jordemoder fra 2012 og pædagog fra 2006. Hun arbejder hos Hjemmefødselsordning Sjælland, hvor hun ofte svinger rebozoen.

Derudover underviser hun i fødselsforberedelse på aftenskole, er jordemoder på netdoktors side altomboern.dk og driver virksomheden kvindeogkrop.dk, som beskæftiger sig med de vigtigste kvindelige processer: seksualitet, graviditet, fødsel og livet med børn.

Camilla brænder for at give den enkelte kvinde redskaber til at vælge, hvad der er bedst for hende og til at finde ud af alt det lækre kvindekroppen kan. Camilla bor i Roskilde med sin mand, deres tre skrappe døtre og katten Per.

Cecilie Kjær Rimdal

Yogalærer – underviser YoJo gravid i Aarhus

Cecilie er uddannet yogalærer i 2016 hos Hamsa Yoga Studio og har siden taget flere specialiseringsuddannelser i bl.a. restorativ yoga, yin yoga og gravid- og efterfødselsyoga.

Mødet med gravidyogaen blev en øjenåbner for Cecilie og gav hendes undervisning et helt nyt formål:

”Som gravidyogalærer ser jeg det som min fineste opgave at give dig og din baby en fælles, kærlig praksis og pause fra dagligdagen, der også klæder jer på til den forestående fødsel. Min undervisning byder på helt konkrete værktøjer til din graviditet og fødsel, en masse lækker yoga og et rum til bare at være sammen med din baby i.

På mine hold er der plads til, at man kan være gravid på mange forskellige måder, og at man kan føde på mindst lige så mange!

Igennem min undervisning vil jeg gerne støtte dig i at finde lige præcis din vej igennem graviditeten og i at finde de gode værktøjer og metoder, som vil hjælpe dig med at med at blive fysisk og mentalt klar til fødslen af dit barn.”