YoJo
underviserteam

Mød vores yderst kompetente YoJo underviserteam:

Specialiserede, erfarne og grundigt uddannede gravidyogalærere og jordemødre

Maria-Yojo

Maria Allingham

Yogalæreren bag YoJo, underviser YoJo fødselsforberedelse og YoJo Efterfødselshold i København.

Maria har yoga som grundstenen i sine specialer. Hun er meget passioneret omkring yogaens kraft og empowerment, og hun brænder for at videregive yogaens redskaber til kvinder med nyt liv i maven eller i armene.
Maria er specialiseret i gravidyoga, fødselsforberedelse og efterfødselsyoga. Hun elsker også at undervise flow-klasser, hot yoga og enetimer. Maria tilbyder også sin hjælp som doula (fødselshjælper).

Privat bor hun i København med sin mand Kristian, deres søn Albert fra oktober 2005 og deres datter Mynthe fra december 2009.

Læs mere om Maria på ALL IN YOGA.

Anne-YoJo

Anne Ruby

Jordemoderen bag YoJo, underviser YoJo fødselsforberedelse og YoJo Efterfødselshold i København.

Anne er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i 2004. Hun har dansk, norsk og svensk autorisation og har arbejdet på mindre afdelinger, store travle “fødefabrikker” og har erfaring fra rigtig mange hjemmefødsler.
Anne bruger både hypnose og akupunktur i sine behandlinger og laver også gravidmassage i sin dejlige klinik på Frederiksberg.
Hun brænder for at guide familier gennem vellykkede graviditeter og fødsler på deres præmisser.

Anne er mor til tre børn, Magnus fra 1997, Carla fra 2000 og Mille fra 2005.

Læs mere om Anne på Privatjordemoder.dk

Mie Vibe Fjelstrup

Yogalærer – på barsel

Mie er uddannet yogalærer fra 2009, med fokus og hjerte for Vinyasa-, Graviditets- og Terapeutisk yoga.

I 2017 færdiggjorde hun sin bachelor i Psykomotorik og Afspændingspædagogik med speciale i graviditet.

Med sig i bagagen har hun 8 års erfaring som professionel balletdanser fra Det Kongelige Teater, hvor pilates og mange andre træningsformer blev udøvet.

For Mie er det at lytte til kroppen, arbejde hensigtsmæssigt med den og svøbe den i kærlig opmærksomhed en stor passion.

Lykke Dyrvig Thomsen

Jordemoder – underviser YoJo fødselsforberedelse i Kbh. K, Islands Brygge og Værløse.

Lykke er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København fra 2015, og arbejder blandt andet på Rigshospitalet og varetager jordemoderkonsultation, fødsler og ammevejledning.

I 2016 afsluttede Lykke kurset i velvære gravidmassage og som en overbygning hertil tog hun kurset i behandling af gravide med bækkenløsning og graviditetsbetingede bækken, balle og lændesmerter. Lykke har god erfaring og succes med disse behandlinger og praktiserer blandt andet i Klinikken Nyhavn 16 i indre by.
I Februar 2020 blev Lykke færdig med den 4 årige psykoterapeutuddannelse.

”Som underviser er det min fineste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, og styrke dig i troen på egen krop og mentale ressourcer. Målet er at du efter kurset føler dig mentalt og fysisk klar til fødslen”

Her kan du læse mere om Lykke og booke en privat konsultation og gravidmassage.

Camilla Härtel

Jordemoder – underviser YoJo fødselsforberedelse i Roskilde.

Camilla er uddannet jordemoder fra 2012 og pædagog fra 2006. Hun arbejder på fødegangen på Roskilde universitetshospital, hvor hun ofte svinger rebozoen.

Derudover underviser hun i fødselsforberedelse på aftenskole, er jordemoder på netdoktors side altomboern.dk og driver virksomheden kvindeogkrop.dk, som beskæftiger sig med de vigtigste kvindelige processer: seksualitet, graviditet, fødsel og livet med børn.

Camilla brænder for at give den enkelte kvinde redskaber til at vælge, hvad der er bedst for hende og til at finde ud af alt det lækre kvindekroppen kan. Camilla bor i Roskilde med sin mand, deres tre skrappe døtre og katten Per.

Andrea Charter Lund

Andrea Charter Lund

Yogalærer – underviser gravid- og babyhold i Kbh.

Andrea er uddannet yogalærer fra YogaWorks i New York og har siden efteruddannet og specialiseret sig i yoga for kvinder, samt fertilitets-, gravid- og efterfødselsyoga. Ved siden af yogaen, arbejder hun som kropsbehandler, hvor hun kombinerer healing, massage og aromaterapi, som hun gør brug af i sine yogaklasser.

Hun er oprindeligt uddannet moderne danser, hvilket har været med til at give hende en god forståelse af kroppen, som hun drager nytte af i sit arbejde, både som behandler og underviser.

“Som yogalærer ønsker jeg at skabe et rum, hvor der er plads til dig, præcis som du er, uden omsvøb. Der skal både være plads til power, men også til langsommelighed og tid til kærlig omsorg for dig og din baby.”

Andrea er også uddannet doula og er meget interesseret i hvordan ro, afspænding og berøring kan påvirke kroppen positivt igennem bl.a. fødsler.

Tina Fresco

Yogalærer – underviser YoJo gravid og YoJo par i Hillerød i Nordsjælland.

Tina Fresco er en erfaren og veluddannet yogalærer med mere end 20 års undervisningserfaring.

Tina har en bachelor i medicin fra Aarhus Universitet og underviser i yoga på fuld tid i eget studie i Helsinge.

Tina er desuden fødselshjælper – doula – og har haft mange gravide igennem sine gravidyogaklasser. Hun underviser også i efterfødselsyoga hver mandag kl. 12 – 13.30 i Yoga al Fresco, Helsinge.

Læs om Tina 

Pia Kaufmann Stenberg

Jordemoder – underviser YoJo gravid og YoJo par i Hillerød i Nordsjælland.

Jordemoder Pia Kaufmann Stenberg har i 15 år praktiseret som jordemoder i Danmark, Norge og Grønland.
Før sin uddannelse som jordemoder har hun som sygeplejerske overvejende arbejdet med gravide og barslende familier.

I dag er Pia centerjordemoder på Nordsjællands Hospital i Hillerød, hvor hun fortrinsvis har sit virke på fødeafdelingen og i konsultationen for gravide.

Pia har en holistisk tilgang til graviditet, fødsel og barsel. På fødeafdelingen har hun bl.a. medvirket til implementeringen af “sansestuer”, ligesom hjemmefødsler også ligger hendes hjerte meget nært.

Satie Espersen

Yogalærer – underviser YoJo gravid i Aalborg.

Satie er mor til Aisha på 2 år og bonusmor til Sammy på 11 år. Hun er gift med Hicham, og sammen ejer de Undaya Yoga Studio.

“Siden jeg var teenager har jeg været dybt optaget af graviditet og fødsel. Jeg bestræber mig på at give dig redskaber via kropsarbejde og meditation til at mærke din intuition. Intuitionen er sådan en god ting at være i kontakt med, når du er gravid og skal føde.
Jeg håber, at jeg med en planlagt hjemmefødsel der blev til et kejsersnit kan være med til at forberede dig på, at fødearbejdet måske ikke bliver præcis som du drømte om – men at du kan få en rigtig god oplevelse uanset hvad der sker!”

Nina Haslund Nielsen

Jordemoder – underviser YoJo gravid i Aalborg og Randers.

Nina er uddannet fra jordemoderskolen i Aalborg i 2007. Hun har arbejdet med de fleste aspekter af faget og også i forskellige kulturelle settings bla. i Grønland og på Færøerne.
Udover jordemoderfaget er Nina uddannet mindfulness-instruktør og NLP-coach.
Privat er Nina mor til skønne stædige Sarah på 4 og bor i en lille landsby uden for Aalborg med skov og mark uden for døren.

Nina er jordemoder med hjertet og ser det som sin fineste opgave at støtte dig i lige præcis den proces, du måtte have brug for. Så du kan give dig selv og din baby den bedste start på jeres nye liv sammen.

En graviditet og fødsel sætter spor og netop derfor er det så vigtigt at anerkende og lytte til din krop og din babys signaler.

Læs mere om Nina her.

Cecilie Kjær Rimdal

Yogalærer – underviser YoJo gravid i Aarhus

Cecilie er uddannet yogalærer i 2016 hos Hamsa Yoga Studio og har siden taget flere specialiseringsuddannelser i bl.a. restorativ yoga, yin yoga og gravid- og efterfødselsyoga.

Mødet med gravidyogaen blev en øjenåbner for Cecilie og gav hendes undervisning et helt nyt formål:

”Som gravidyogalærer ser jeg det som min fineste opgave at give dig og din baby en fælles, kærlig praksis og pause fra dagligdagen, der også klæder jer på til den forestående fødsel. Min undervisning byder på helt konkrete værktøjer til din graviditet og fødsel, en masse lækker yoga og et rum til bare at være sammen med din baby i.

På mine hold er der plads til, at man kan være gravid på mange forskellige måder, og at man kan føde på mindst lige så mange!

Igennem min undervisning vil jeg gerne støtte dig i at finde lige præcis din vej igennem graviditeten og i at finde de gode værktøjer og metoder, som vil hjælpe dig med at med at blive fysisk og mentalt klar til fødslen af dit barn.”