YoJo
doulakartotek

Mød vores dejlige, dygtige og grundigt uddannede YoJo doulas, og find en YoJo doula i dit nærområde.

Alle kvinderne på siden her har deltaget på YoJo Doulauddannelse.

finde din egen vej

København

Emmelie Bohr Svensson

I min optik er krop, sjæl og psyke en enhed.

Din krop er klog og ressourcestærk, og jeg mener ikke, at vores samfund anerkender det nok! 

Jeg tilbyder derfor fødselsforberedelse med henblik på forbindelse i kropslig og sjælelig forstand, så du kan finde ro i din graviditet og mærke dig selv og din baby – den tryggeste i en fødsel bør nemlig være dig!

Udover privat fødselsforberedelse og doula-forløb afholder jeg fra tid til anden kvindecirkler, og har i mit virke stort fokus på den cykliske kvindekrop og alle de kræfter og evner, der bor og gror inde i den.

Jeg vil så hjertens gerne, kære kvinde, sende dig på opdagelse i dig selv!

Hvis det kalder på dig så kontakt mig på telefon 29680918 eller Emmeliebohr@gmail.com

Se mere på Gaiashåndbog.com og gaiashaandbog på instagram. 

Therese Harboe

Omsorgsfuld, rolig, lyttende, empatisk og passioneret doula med livserfaring og respekt for dine personlige valg.

Rejsen mod forældreskabet bringer store følelsesmæssige, kropslige og sociale forandringer med sig. I et samfund med mange regler og normer, vil du allerede under graviditeten blive konfronteret med mange svære valg. Men din krop er unik, og du bestemmer selv over den!

Jeg støtter dig igennem graviditet, fødsel og barsel, med henblik på at klæde dig på til at træffe valg, finde indre styrke og skabe et solidt og trygt fundament for begyndelsen på dette nye kapitel i livet.

Vi tager rejsen i fællesskab – vi strikker et forløb sammen, ud fra dine personlige ønsker og behov.

Jeg tilbyder blandt andet, rebozomassage med øje for tilknytning til baby, fødselsforberedelse, jeg holder din hånd under fødslen, jeg støtter din partner, og vi tilpasser efterfødselsydelser.  

Privat er jeg mor til 2 drenge og bor i Søborg. Jeg er uddannet pædagog i 2014, doula i 2021 og er i gang med at uddanne mig til jordemoder på Københavns Professionshøjskole. 

Jeg tilbyder en gratis uforpligtende snak, så kontakt mig endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi sammen kan skabe en tryg graviditet, fødsel og efterfødselsoplevelse.

Find Therese på Doula Therese på Insta.

Telefon: 22 93 25 35 
Mail: Thereseharboe@live.dk

Pernille Wilhjelm-Korsgaard

Julia Werup

Julia bor med sin mand og søn på en husbåd i Københavns havn. Foruden at være under doula / fødselshjælper hos YoJo er Julia uddannet socionom, sangerinde, digter, fødselsfotograf og stifter bag smykkebrandet Womb Jewels, som hylder moderskab og kvindelighed.

Julia har altid haft en stor fascination af fødsler. Som 13 årig var hun i praktik på en fødegang og her blev drømmen om at hjælpe, støtte og styrke kvinder i transformationen til moderskabet for alvor vakt. Da Julia selv blev mor, blev passionen igen vakt, og hun valgte at forfølge drømmen om at blive doula. Som doula er Julias vigtigste rolle at fungere som mental og følelsesmæssig støtte i din graviditet, fødsel og efterfødsel.

Julia oplever fødslen som et kunstværk, hvilket kommer til udtryk i Julias arbejde som fødselsfotograf, hvor hun med den største respekt portrætterer og foreviger øjeblikket på smukkeste vis. Julia fik selv fotograferet fødslen af sin egen søn, som en evig reminder om sin uendelige styrke og kraft som kvinde og mor – en følelse hun ønsker at bringe videre til andre fødende og mødre.

Læs mere her https://juliawerup.com/

Louise Kaastad

Mit navn er Louise, jeg er norsk/svensk men har boet i Danmark siden 2016, og taler derfor alle de skandinaviske sprog. Jeg er også meget komfortabel med engelsk, dels fordi min mand er fra Australien, så om du eller din partner er engelsktalende er det ikke et problem.

Jeg er fysioterapeut, doula samt yogalærer, både indenfor graviditet og efterfødsel.

Jeg kan støtte dig under alle faser, inden og under graviditet, fødsel samt i den meget vigtige postpartum-perioden. Jeg støtter dig/jer i det som du som gravid/par har behov for.

Som uddannet fysioterapeut har jeg nogle værktøjer ift. aktivitet og bevægelse samt kropslige behandlinger. Jeg har undervist i yoga siden 2015 og har også derfra flere værktøjer, bland andet åndedrætsøvelser samt fysiske og mentale øvelser i forberedelse for din fødsel.

Jeg har to døtre og to meget forskellige fødsler, et akut kejsersnit og en vaginal umedicineret fødsel. Tak til de to vildt forskellige oplevelser jeg haft føler jeg, at jeg har flere ressourcer at støtte den fødende/parret med.

Du skal være velkommen at skrive til mig, om du har spørgsmål, tanker eller bare vil ses til en samtale.

Mail: louise.kaastad@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/physiodoula_lou/

FB: https://www.facebook.com/physiodoulalou

Ugne Verzbickaite

U DO DOULA – Doula og fødselsfotograf/videograf
 
Vil du gerne tage ansvaret for din krop, din fødsel og din baby? Har du drømt om at blive lyttet til, respekteret og at føde i din egen kraft? Jeg er her for at støtte dig i din drøm.
 
Mit navn er Ugne. Jeg er mor til tre og jeg står bag U DO DOULA.
Jeg ser graviditet, fødsel og den første tid efter fødslen som den mest transformerende og empowering process i kvindens liv. Du kan gætte ud fra U DO DOULA’s navn, at jeg ikke er her for at redde dig.
Jeg er her for at støtte dig i din rejse. Jeg er her for at guide dig i dybere forbindelse med det, du allerede er, men som du måske har glemt et øjeblik.
U DO DOULA fordi jeg går ved siden af dig, og jeg holder rum for dig, så du kan have din graviditet og din fødsel på dine præmisser og ingen andres.
U DO DOULA fordi jeg kortlægger dine ønsker og støtter dem. Jeg deler min viden og erfaring med dig og søger for at du husker ikke at betvivle din krops evne til at føde dit barn.
U DO DOULA fordi jeg er her for at guide dig så du kan gå igennem din graviditet, fødsel og barsel trygt, kærligt og roligt.
 
Læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig på www.udodoula.com eller @udodoula.
Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig 25 70 69 17 eller hello@udodoula.com

Sjælland, Falster og Lolland

Bente Reinbothe

Vordingborg

Som uddannet YoJo doula tilbyder jeg både individuelle doula forløb og enkelt ydelser. Forløbet kan bl.a. indeholde fødselsforberedende samtaler, tryg støtte og nærvær under din fødsel efter dine behov og ønsker samt ammestøtte, rebozomassage og/eller akupressur.

I de fødselsforberedende samtaler støtter jeg dig bl.a. i at opdage din egen styrke og derigennem finde de løsninger og foretage de valg, du mærker, er de rigtige og trygge for dig, f.eks. hvor du kan vælge og ønsker at føde: på hospitalet, hjemme eller på fødeklinik? Hvordan ønsker du fødslen? Og hvem er du tryg ved til at drage omsorg for og støtte dig gennem din fødsel? Din tryghed er vigtig for at opnå en så god fødselsoplevelse som muligt.

Rebozo-massage giver dig først og fremmest afslapning og velvære og ydermere støtter den din baby i at lægge sig optimalt med hovedet i dit bækken før fødslen m.m.

Jeg har selv som mor og gennem flere års arbejde som sygeplejerske på et barselsafsnit erfaret, hvor meget tryghed, viden og tro på egen styrke betyder for en tryg graviditet, for fødslen og for en god start på livet som forælder / forældre.

Du kan kontakte mig for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov på:

tlf. 31 39 28 59

eller skriv til hver en tid på:

mail: bentereinbothe@gmail.com

Se mere på min:

Facebook-side: https://www.facebook.com/DoulaBenteReinbothe

Instagram: https://www.instagram.com/doula_bente_reinbothe/

Rikke Baagø

Vordingborg

Find Rikke på Insta – Rikke Baagø Kvindeliv.

Fyn

Emilie Mønsted

Doulastøtte under din graviditet, fødsel og barsel.

Jeg brænder for arbejdet med det hele menneske – som gravid ligger fokus ofte på graviditeten og fødslen og knap så meget på tiden efterfølgende – men der fødes ikke kun en baby; forældre og en familie fødes ligeledes.

Mit hjerte banker også for de forældre, der længes efter deres kommende barn, og hvor det, af den ene eller anden grund, kan være svært at opnå den ønskede graviditet.

Derfor tilbyder jeg individuelle forløb tilpasset jeres behov og ønsker, både før, under og efter fødslen.

Derudover er jeg uddannet amme – og slyngevejleder, og jeg er ligeledes tilknyttet Odenses nye barselscafe “Små stjernestunder”.

P.t. fungerer jeg ikke fuldtid som Doula, da jeg er pædagogstuderende ved siden af. Men jeg har altid tid, til en uforpligtende snak, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. 

Mobil: 30621917
Mail:
doula.emilie@familiefoedslen.com 

Find Emilie på Familiefødslen på Insta.

Jylland

Petrine Holm

Aalborg

Jeg tilbyder rebozo-massage og akkupressur, privat fødselsforberedelse og individuelle doulaforløb, som er lavet ud fra jeres ønsker og behov.

Mit doula-hjerte banker også meget for fædrene, og derfor har jeg strikket et forløb sammen, som jeg kalder ”Fars Fede Fødsel”, hvor jeg, sammen med en anden, dygtig underviser giver fædrene en stemme og hjælper dem til at stå stærkere i en ellers meget kvindedomineret verden.

Jeg er lyttende, empatisk, rolig og ærlig. Jeg er god til at samarbejde, trives godt i ”orkanens øje” og samtidig er jeg kompromis-skabende, hvilket kan være en fordel, i samarbejdet med andre faggrupper.

Jeg er oprindeligt uddannet Social- og sundhedsassistent, så jeg har tidligere haft min gang på sygehuset og kender derfor også til den verden.

Jeg bor i Aalborg og tilbyder forskellige services for jer, der er bosiddende i mit område.

E-mail: phs@aalborghus.dk

FB-side: Sund start

Insta: @sund_start

Christina Schimmelmann Ejsing-Duun

Viborg

Jeg er certificeret bærevejleder, doula og ammevejleder.
Jeg glæder mig til at støtte dig i dit forælderskab.

Find Christina på De fire trimestre på Insta.

Anne Mette Overgaard Henriksen

Vamdrup

Jeg hedder Anne Mette Henriksen, jeg er 47 år og bor i Vamdrup nær Kolding

Jeg er uddannet fra Yojos 1. hold Doulaer, og er derudover også uddannet talehørekonsulent.

Jeg brænder for at gøre en forskel for gravide og par, så de trygt kan glæde sig til den kommende fødsel.

Som Doula er jeg uddannet til at støtte jer, der hvor det er svært i graviditeten.

Jeg kan støtte forbindelsen mellem jer og jeres ufødte barn.

Jeg støtter dig i overgangen fra gravid, til fødende – til MOR.

Efter fødslen tilbyder jeg et efterfødselsforløb, hvor I kan få snakket ud om fødslen, alt det glædelige, og alt det I ikke vidste noget om.

Som tillæg til Doula er jeg uddannet ammevejleder – og kan på den måde være en rød tråd i jeres vej ind i forældreskabet til denne nye verdensborger.

De bedste hilsner, Livsmoder – Anne Mette Henriksen.

Læs mere om mig og find mine kontaktdetaljer – www.livsmoder.dk