YOJO er en forkortelse af YOga og JOrdemoder. YOJO er ejet af yogalærer Maria Allingham og jordemoder Anne Ruby, og vi begyndte vores samarbejde i 2008, efter at en fælles ven havde introduceret os. Tanken bag konceptet er, at man skal “gøre det man er bedst til” og ved at have dobbeltfagligheden synes vi, at vi kan præstere den højeste kvalitet af undervisning, både indenfor øvelser, teori og erfaring med fødsler.

YOJOs tilgang til fødslen er evidensbaseret, såvel som baseret på tillid til kvindekroppen og naturens genialitet. Vi har ikke én idé om, hvad en “rigtig” fødsel er, men forholder os nysgerrigt til, at der er mange måder at blive forældre på, og anser det som vores fremmeste opgave at hjælpe dig med at finde din!

Vi tror på, at fødselsforberedelse er vigtig, men vi ved også fra mange års erfaring, at mange ting kan ændre sig undervejs i fødslen. Det er derfor vigtigt for os, ikke kun at give dig gode redskaber til at blive “fødestærk” men også at hjælpe dig så meget “hjem til dig selv”, at du kan tackle at fødslen måske går anderledes end forventet, og stadig blive i dig selv og modtage din baby med ro og kærlighed.

Maria Allingham

Maria Allingham · YOJOMaria har yoga som grundstenen i sine specialer. Hun er meget passioneret omkring yogaens kraft og empowerment, og hun brænder for at videregive yogaens redskaber til kvinder med nyt liv i maven eller i armene.

Maria har specialiseret sig i kvinde/cyklusvisdom, gravidyoga, fødselsforberedelse, efterfødselsyoga, feminint flow og enetimer. Maria tilbyder også sin hjælp som doula (fødselshjælper).

Privat bor hun i København med sin mand Kristian, deres søn Albert fra oktober 2005 og deres datter Mynthe fra december 2009.

Læs mere om Maria på ALL IN YOGA. Her kan du også finde info om hendes feminine flow forløb og drop-in efterfødselsyogahold.

Anne Ruby

Anne Ruby Privatjordemoder

Anne er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i 2004. Hun har dansk, norsk og svensk autorisation og har arbejdet på mindre afdelinger, store travle “fødefabrikker” og har erfaring fra rigtig mange hjemmefødsler.

Anne bruger både hypnose og akupunktur i sine behandlinger og laver også gravidmassage. Hun brænder for at guide familier gennem vellykkede graviditeter og fødsler på deres præmisser.

Anne er mor til tre børn, Magnus fra 1997, Carla fra 2000 og Mille fra 2005.

Læs mere om Anne på Privatjordemoder.dk – hvor du bl.a. også kan booke tid til jordemoderkonsultation, modnende akupunktur, gravidmassage, privat fødselsforberedelse, hypnose-terapi og efterfødselssamtale.