Workshop for alle

Feminint flow & Cacao ceremoni

YoJo-Stort-J

Vi inviterer til en særlig søndag eftermiddag - lige efter nymåne og lige op til Vinter Solhverv - med feminint flow praksis og cacao ceremoni.

YoJo indbyder til en magisk årstids-kvindecirkel, hvor vi sætter fokus på sanselig selvomsorg og nydelse flettet sammen med cyklusvisdommen i indre og ydre vinter.
 
Alle interesserede kvinder er meget velkomne.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage, du behøver blot at møde op i blødt behageligt tøj.
 
Du bliver trygt guidet gennem en sanselig feminin yogapraksis af yogalærer Maria Allingham, mens det er Ayoe Ramati, der efter yogaen står for cacaoceremonien.
Læs meget mere om ceremoniel cacao og Ayoe her nedenunder.
 
Er du nysgerrig på, hvad Marias Feminint Flow er, så læs mere på siden her.
 

Hele workshoppens formål er at give tid og plads til refleksion og selvomsorg her helt tæt på årets korteste dag og længste nat.

Vi inviterer dig til at tænde dine sanser, og vi holder rum for, at du kan mærke i krop og sind, hvad der virkelig nærer dig, så du kan træde ind i julen og nytåret med håndgribelige redskaber til selvomsorg.

Pris og praktik

Dato og tidspunkt:
 
Søndag d. 17. december
Kl. 14.00 – 18.00
 
Pris: 550 kr.
 
Adressen er:
Yoga & Jordemoder
Teglgårdstræde 8b, 3. sal
1452 København K
 
Alt udstyr er i studiet, du behøver bare møde op i behageligt tøj – og du må meget gerne medbringe din yndlings-kop til cacao.
 

Begrænset antal pladser.

Ceremoniel cacao:

Ceremoniel cacao er 100% cacao, der er fermenteret i en proces, hvor temperaturen på cacaoen ikke overstiger 42 grader, derefter ristes den let og kværnes til sidst i en stenkværn. Nænsomheden i denne process og kvaliteten på bønnerne er det, som gør cacaoen ceremoniel, for i denne proces bibeholder den alle sine egenskaber fra naturens hånd – både det høje indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, men også en helt særlig hjerteåbnende effekt, der gør cacao til et fantastisk værktøj.
Mit ønske er, at vi som mennesker kan leve et liv med hjertet forrest, og derfor er cacao en plante jeg elsker at arbejde med, da dens fineste egenskab er at arbejde på hjerteplan.
 
Cacaobønnen er igennem mange århundrede blevet brugt i ceremonier og er en plantemedicin, men den er ikke psykedelisk – den er opløftende, og du kan sagtens køre hjem.
Den skaber et rum for dig, hvor du kan gå på opdagelse i dig selv, og i hvad dit hjerte længes efter. 
 
Er du gravid, på hjertemedicin eller antidepressiver, anbefales det at drikke cacao i mindre doser, men du er selvfølgelig velkommen! 
 
Om Ayoe Ramati:
 
Jeg har arbejdet med cacao i snart 6 år og bruger det som et fast morgenritual og selvomsorg.
Jeg ved, at det for mig, er en måde at møde verden med et åbent hjerte. Et ritual og en bøn om at møde mig selv og verden med et åbent hjerte. Især i disse tider, hvor det kræver lidt ekstra fortsat at have håbet som nordstjerne og kærligheden som vind i sejlene.  
Jeg lever af at holde rum for andre, og det arbejde oplever jeg er vigtigere end nogensinde. At skabe et trygt rum, for at lade maskerne falde og mærke hvad hjertet længdes efter.
Skabe rum, hvor vi ikke sammenligner os, men istedet er forbundne. 
 
Jeg er forkæmper for det feminine aspekt, spaceholder, urteentusiast og historiefortæller.
Mit udgangspunkt for mit arbejde er:
  • at kvinden er jordens største uudnyttede ressource
  • vigtigheden i feminint lederskab
  • den cykliske forståelse
Jeg afholder retreats flere gange om året i  Danmark, og jeg har en Cyklusformidler Uddannelse.
 
Hvis du vil lytte med til min podcast om at leve med hjertet forrest, så kan du lytte med på “Om lidt blir’ her stille” og “i skovens dybe stille ro”
 
Du kan finde mere om mig på min hjemmeside: Ayoe Ramati
Og på instagram @ayoe_ramati