Online foredrag

Sikkerhed, evidens og praktik om hjemmefødsel

YoJo-Stort-J

Du har sikkert selv erfaret, hvordan fødsler gengivet på film eller tv næsten altid er dramatiske. Der bliver ofte brugt en retorik som ”hvis noget går galt”. Og rædselshistorier om lange, dramatiske fødsler er oftest mere interessante at viderebringe, end den fødsel der var overstået på seks timer hjemme i et kar på stuegulvet, hvor det eneste jordemoderen bidrog med var at tørre barnet med et håndklæde.

Der er efterhånden forsket rigtig meget i hjemmefødsel, og her ser man et interessant fænomen. Udover at der er komplicerede situationer hvor personalet på hospitalet redder liv, er der faktisk også mange situationer, hvor det er selve hospitaliseringen af fødslerne, der får komplikationerne til at stige.
Det interessante er jo så at finde ud af, hvilke kvinder der skal føde på hospitalet, og hvilke der med fordel kan føde hjemme.

I dette to timers online foredrag, får du en masse faglig skarp viden og praktiske tips og tricks fra hjemmefødselsjordemoder Anne Ruby.

Forstå den neurologiske forklaring på, hvorfor risikoen for indgreb i din fødsel falder, når du bliver hjemme i dine trygge rammer.

Overbevis din partner om, at valget om hjemmefødsel er lige så trygt som at føde på hospitalet, på baggrund af et hav af undersøgelser.

Bliv klogere på, hvordan og hvorledes I planlægger fødslen, så det fra start til slut bliver en oplevelse af at “tage jeres fødsel hjem” – også selv om hjemmefødslen skulle ende med en overflytning til hospitalet.

Glæd dig til et videnspakket og sjovt foredrag, der klæder dig på til at føde dit barn trygt og sikkert i hjemlige rammer.

Pris og praktik

Vi afholdte foredraget i en FB-live video i en lukket Facebook-gruppe i februar 2021.

Når du har købt adgang, modtager du en mail med link til gruppen, hvor optagelsen ligger.

Pris – 149 kr

Det er ikke svært at forestille sig, hvor det ville være nemmest at have dejlig uforstyrret sex og få orgasme, vel?

Fødslen er ligeså følsom overfor stress, som vores sexliv er. Og det er derfor at resultaterne er så flotte i hjemmefødsels-statistikkerne.

Fordi en kvinde, der er uforstyrret og tryg, har en livmoder der arbejder godt og regelmæssigt. Det betyder, at den efter fødslen lettere kan trække sig sammen, når moderkagen er født. Derfor er blødningen efter en hjemmefødsel 10-30 procent lavere, sammenlignet med en tilsvarende ukompliceret fødsel på sygehuset.

  • Vil du vide mere om sikkerheden ved hjemmefødsler?
  • Vil du vide meget mere om, hvordan du planlægger en tryg og dejlig hjemmefødsel?
  • Er du bare lidt nysgerrig på, om hjemmefødsel kunne være noget for dig?