Spirituel fødselscirkel København

Graviditet og fødsel er et overgangsritual, der ændrer den enkelte kvindes krop og sind for evigt.

I vores kultur er der ikke ret meget fokus på det sjælelige møde mellem barn og forældre, og den åndelige udvikling netop dette barn inviterer til.

I vores spirituelle fødselscirkel inviterer vi dig dybt ned i din medfødte kvindevisdom og holder rum for sansebaseret bevægelse, bevidsthedsarbejde, ritualer, ceremoni og dyb kontakt til dit barn.

Vi afslutter cirklen med, at alle gravide modtager nærende og bækkenbalancerende rebozomassage af vores dygtige YoJo doulas.

Om-Yojo-yoga-og-jordemoder
YoJo-faguddannelser-og-kurser

Forbind dig til din vilde kvindekraft

I vores spirituelle fødselsforberedelse får du dybdegående sansebaseret nærende bevægelse, åndedrætsopmærksomhed, meditation, energiarbejde, og afspændingshypnose, der inviterer til dyb tilknytning til din baby, din intuition og din iboende medfødte kvindevisdom. 

Yogalærer og doula Maria Allingham og jordemoder og hypnoterapeut Anne Ruby holder rum og guider dig trygt ned i din krop og dybt ind i din bevidsthed.

Den sidste time kommer nogle af vores dejlige YoJo doulas, så alle gravide i cirklen modtager en beroligende og blødgørende rebozomassage.

Undervisningen foregår i vores smukke lyse lokaler i København K:

Yoga & Jordemoder 
Teglgårdstræde 8B
1452 København K

Vi mødes en lørdag i cirkel kl. 11.00 – 17.00, se datoer længere nede. 

Pris TBA

Vi anbefaler, at du tager din plads i cirklen lige præcis, når det føles rigtigt for dig, og du er ved at være klar til at forberede dig på fødslen.

Er der ikke en cirkel, der passer ind i din kalender, så er vores YoJo online fødselsforberedelse altid tilgængeligt.

Kommende Kurser

Spirituel fødselscirkel København

Ingen kommende cirkler

Er du interesseret i at høre mere, så snart vi har nye datoer?

Så skriv en mail til maria@yojo.dk 

"YoJo's fødselsforberedelse var et tiltrængt pusterum og min mulighed for at fordybe mig i min krop, forbinde mig til min baby og forberede mig på den forestående fødsel. Jeg bliver helt rørt, når jeg sidder her og kigger på min dreng, og tænker tilbage på den tid han lå i maven og jeg ikke vidste, hvem han var, og hvad der ventede.
YoJo's univers er så meget mere end 'bare' yoga og fødselsforberedelse. Det er en kærlig invitation til at forberede dig på det, du kan forberede dig på og overgive dig til det, du ikke kan kontrollere. Det er en rejse ind i dig selv som kvinde, mor og det fyrtårn af kraft, som du er. Det er en samling af kvinder, du kan spejle dig i, et hjertevarmt rum af støtte og vejledning i en helt særlig periode i dit liv. Kombineret med YoJos dybdegående onlineunivers har du en helt fantastisk og bredtfavnende fødselsforberedelse, hvor du har mulighed for at fordybe dig yderligere både i teori og praksis derhjemme og ikke mindst for at inddrage din partner i jeres eget tempo. Jeg anbefaler YoJo til alle gravide, jeg kender."

Dette får du til spirituel fødselsforberedelse

 • Nærende nydelsesfuld bevægelse, der forbereder din krop på den vilde transformation og shapeshifting graviditet og fødsel er
 • En invitation til at arbejde i dybden med din intuition, din vilde kvindekraft og din egen fødsel
 • Kærlig forbindelse til dit feminine center, din yoni og din bækkenbund, som kommer dig til gode før, under og efter fødslen
 • Forbindelse til din baby i maven via dit åndedræt og en bedre kropsbevidsthed
 • Lækker beroligende og bækkenbalancerende rebozomassage
 • Redskaber fra hypnose der gør dig i stand til bedre at omfavne fødeenergien
 • Vejrtrækning, energiarbejde, sansetræning og visualisering der virker, giver feminin empowerment og styrker dit fødeinstinkt
 • Netværk med andre gravide
 • Vores undervisning favner alle – fra yogabegyndere til erfarne yogaudøvere
 • Alle gravide kan være med, både som første- eller flergangsfødende og/eller hvis du har bækkengener eller andre graviditetsrelaterede udfordringer
 • Vores spirituelle fødselscirkel er den perfekte overbygning på vores YoJo gravidhold, men kan altså ikke erstatte almindelig  fødselsforberedelse – det kan du dog få i vores online univers – se punktet herunder
 • God rabat på YoJo online fødselsforberedelse med yogavideoer, visualiseringer, lydfiler, partnerøvelser, jordemodervideoer, instruktion i rebozo massage og meget mere. På den måde kan du rulle yogamåtten ud, lige når det passer dig – og se jordemodervideoerne om aftenen sammen med din partner i sofaen.
Gravidyoga-uddannelse-YoJo-lær-om

Har du allerde tilmeldt dig?

Log in her for at få adgang (åbner i nyt vindue)