Online foredrag

Forstå din bækkenbund og forebyg bristninger.

YoJo-Stort-J

Er du bange for at "gå i stykker" når du skal føde? Vidste du at din bækkenbund er følsomt væv, der skal være trygt for ikke at spænde imod og "briste" under presset? Vil du kende alle hemmelighederne bag en let og ukompliceret presseperiode, der giver din mirakuløse kvindelige fysiologi lov til at åbne sig for dit barns passage og trække sig sammen igen bagefter?

Giv dig selv 2 timer i online samvær med jordemoder Anne Ruby og yogalærer Maria Allingham, hjemme i din egen stue – og bliv klædt bedst muligt på til at slippe helskindet gennem din fødsel. For jo – der er en masse du kan gøre selv!

Maria starter med at fortælle om bækkenbunden – og hvordan den muskulatur hænger sammen med din åndedrætsmuskulatur og hele det dybe væv omkring din livmoder og hele dit feminine center.

Undervejs guider Maria nogle simple øvelser, du kan gøre siddende på en stol.
Øvelsernes fokus er at skabe både udvendig og indvendig forbindelse til bækkenbunden og gøre vævet elastisk via massage, blid bevægelse og funktionel bækkenbundstræning.

Du lærer, hvordan du kan slippe den sure knibepligt – og i stedet lære hvordan kroppens væv hænger sammen, så du med enkle, nærende og nydelsesfulde øvelser kan gøre din bækkenbund elastisk og bæredygtig – også efter fødslen.

Jordemoder Anne Ruby fortæller om fysiologien i presseperioden, og hvordan du mest hensigtsmæssigt overgiver dig til at føde dit barn, uden hverken at presse øjnene ud af hovedet eller ”gå i stykker fra ende til anden”.

Anne giver ligeledes instruktion i mellemkødsmassage og forklarer hvorfor det – sammen med en håndfuld andre tips – rent faktisk VIRKER.

Glæd dig til et videnspakket og sjovt foredrag, der klæder dig på til at føde dit barn uden skrammer på krop og sjæl.

Pris og praktik

Vi afholdte vores 2 timers online foredrag d. 3. februar, og du kan nu købe adgang til optagelsen for kr. 149.

Vi afholdte foredraget i en FB-live video i en lukket Facebook-gruppe.

Så når du har købt adgang, modtager du en mail med link til gruppen, og så beder du om medlemskab.

Du kan du se og gense webinaret så mange gange du har lyst, og der ligger også et par relaterede links til artikler og andre ressourcer i gruppen.

Pris – 149 kr.