Online foredrag

Hvad kan du selv gøre for at undgå kejsersnit

YoJo-Stort-J

20% af danske fødsler ender med en operativ forløsning - et kejsersnit. Selvom kejsersnit i dag er et meget sikkert indgreb, har det alligevel en række udfordringer for mor og barn.

Kan nogle kejsersnit undgåes? Det korte svar er ja – og det fortæller vi om i dette foredrag, hvor vi kommer ind på, hvad du selv kan gøre for at højne din chance for en spontan, vaginal fødsel.
 
Det er selvfølgelig ikke det samme som, at det er din egen skyld, hvis du føder – eller har født – ved kejsersnit!
 
Foredraget er et bud på, alt det du kan gøre selv, så du – HVIS dit barn ender med at komme til verden på operationsbordet – VED at du har gjort alt, hvad der stod i din magt.
 
Foredraget er også spækket med gode råd til dig, der allerede har født ved ks og nu planlægger en vaginal fødsel – en såkaldt VBAC. Hvad gør du for at komme helskindet igennem, når din kropslige oplevelse fra sidst er at “det ikke kunne lade sig gøre”?
 
Vi kortlægger simpelthen, hvad du selv kan gøre for at fremme fødslens hormonelle fysiologi og højne din chance for en spontan, vaginal fødsel.
 

Vi fortæller bl.a om:

  • Hvordan noget så simpelt som varmt vand kan halvere antallet af børn, der må til verden gennem et hul i maven?
  • Hvorfor det altid er den bedste idé at forberede sig på fødslen via kroppen, sansesystemet og den iboende medfødte kvindevisdom?
  • Hvorfor det er genialt at vende bunden i vejret i løbet af graviditeten?

Og meget meget mere……..

Lyt med når jordemoder Anne Ruby og yogalærer Maria Allingham deler ud af deres mangeårige erfaring med fødsler – og hvad der henholdsvis hæmmer og fremmer dem.

Vores online foredrag vil som altid basere sig på evidens og erfaring, og du vil sidde tilbage med en praktisk og overskuelig guide til at nedsætte din risiko for kejsersnit og højne din chance for en spontan, vaginal fødsel.

Pris og praktik

Vi afholdte foredraget i en FB-live video i en lukket Facebook-gruppe. Når du har købt adgang, modtager du en mail med et link til gruppen.

Optagelsen og anden relevant information bliver liggende i gruppen, så du kan se eller gense den, så meget du lyster.

Pris – 149 kr.